Πρέπει να γίνω μέλος για να παραγγείλω?

Όχι δεν είναι απαραίτητο. Σας ενημερώνουμε όμως πως τα εγγεγραμμένα μέλη μας ενημερώνονται πρώτα για τις νέες προσφορές και τις νέες αφίξεις μας.

 

Πως μπορώ να παραγγείλω?

Πολύ εύκολα! Αφού επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε κάντε click επάνω δεξιά στο πεδίο «Καλάθι Αγορών» και ακολουθείστε τις απλές οδηγίες που αναφέρονται. Εναλλακτικά, μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικά στο 210 50 68 305 ή να μας στείλετε όλο το 24ωρο email στο info@aromaboutique.gr.

 

Μπορώ να κάνω την παραγγελία μου τηλεφωνικά?

Βεβαίως! Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας στο τηλέφωνο 210 50 68 305.


Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου?

Από την στιγμή που θα λάβουμε την παραγγελία σας, αυτόματα ξεκινάει και η διαδικασία της αποστολής της. Ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας, συνήθως οι παραγγελίες παραδίδονται σε διάστημα 1-2 εργάσιμων ημερών. Για ογκώδη προϊόντα ή προϊόντα που ενδεχομένως να μην είναι άμεσα διαθέσιμα ίσως χρειαστούμε άλλες 2-3 μέρες επιπλέον. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε αμέσως για την πορεία της παραγγελίας σας. Εάν πρέπει να μας δώσετε κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τον χρόνο και τον τόπο παράδοσης παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.


Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά?

Κατά την ηλεκτρονική διαδικασία της παραγγελίας και μόλις περάσετε τα στοιχεία αποστολής, τα μεταφορικά έξοδα υπολογίζονται αυτόματα. Έχουμε από τις πιο φτηνές χρεώσεις τις αγοράς. Αναλυτικά:

Αθήνα-Αττική
3.00€ για τα πρώτα 2Kg και 0.80€ για κάθε επιπλέον Kg

Υπόλοιπη Ελλάδα
3.00€ για τα πρώτα 2Kg και 0.90€ για κάθε επιπλέον Kg

Για παραγγελίες με αντικαταβολή υπάρχει έξτρα κόστος 2.00€

Με αγορές άνω των 40€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Σε περίπτωση που επιλέξετε αντικαταβολή θα χρεωθείτε μόνο με το κόστος της αντικαταβολής το οποίο ανέρχεται στα 2.00€.


Πως μπορώ να ακυρώσω μια παραγγελία?

Στην περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον η παραγγελία δεν έχει φύγει από εμάς, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 50 68 305 ή στο info@aromaboutique.gr αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας.